Unionsmatchen Langdistanse (09.06.2012)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Herrestadfjället
Arrangør: Uddevalla OK
Land: Sverige
Disiplin: langdistanse
Distanse: 5.39 km
Tid: 37:40
Åpnet forsiktig, etter å ha bommet på 3 av de fire siste førstepostene i konkurranser var jeg veldig fokusert på å gå rett i! Det går bra lenge, men rett før posten mister jeg kontrollen. Sikrer ned på myra, og opp igjen. Det ble en slags "kontrollert" bom. Taper 1.22 til beste strekktid. Rundt 1 min bom.

Selv med bommen var det likevel den beste starten på et viktig løp på lenge.. og jeg hadde alle muligheter! Løper bra til 2post. Følte at orienteringen var veldig enkel, men du måtte ha kartkontakt hele veien, siden alt var så likt. Halveis på langstrekket ble jeg usikker på hvilket drag jeg løp ned i. Jeg forstod at dette fort kunne blitt en stor bom hvis jeg ikke leste meg inn med en gang. Heldigvis leste jeg meg inn tidlig. 20 sek tidstap.

4 og 5 treffer jeg rent. Løper utrolig nok rett forbi 6post.. 10 sek der.
Til 7ende gjør jeg en ny klønete bom. Leser skrenten og jakttårnet som to jakttårn. Løper rett forbi skrenten der posten henger(!), og ser posten, men løper videre og begynner å lete under jakttårnet.. Det går 30-40 sek med desperat leting før jeg oppdager feilen.

Løper slurvete til både 8ende, 9ende og 10ende, men kommer meg til mål uten nye store tidstap.

Veldig bra at jeg klarer å prestere et så bra løp når det gjelder! Samtidig litt surt at det bare var 20 sek opp til 3.plassen. Jeg har jo absolutt ikke løpt perfekt. Likevel fornøyd med 4.plass! :)
Vis kommentarer (0)
 
Unionsmatchen Langdistanse (09.06.2012)