Unionsmatchen Stafett (10.06.2012)
Kategori: Konkurranse
Arrangør: Uddevalla OK
Land: Sverige
Disiplin: Stafett
Etappe: 4 (siste)
Distanse: 4.9 km
Tid: 32:37
Denne dagen ble ikke helt som forventet ettersom vi ble disket på 1etappe. (Gina var uheldig og hoppet over noen poster)
Var likevel motivert til å løpe, og varmet opp som vanlig. Omtrent 10 min før jeg skulle ut, fikk jeg imidlertid beskjed av en arrangør at jeg ikke fikk løpe ut, men måtte vente til fellesstarten, over 1 time senere! Da var det bare å kle på seg igjen, og følge med på avslutningen av stafetten fra sidelinjen.

Selve løpet ble en skuffelse. Når jeg først hadde bestemt meg for å knyte på meg o-skoene og varme opp i styrtregnet for andre gang, bør jeg jo i alle fall løpe bra! Det klarte jeg absolutt ikke..
Hadde helt feil fokus fra start, fokuset lå på å løpe som en idiot, og få beste etappetid! Dette fungerte naturligvis ikke. Dårlig flyt hele veien, småbommer på alt som er, og kroner verket med en stor bom på 5post (2min). Den eneste posten jeg ikke har noe å usette på er 4post, der traff jeg bra.

Ender 4.40 bak beste etappetid, med 2min bom og et dårlig løp ellers. Mye å lære av dette løpet. Det er lett å løpe bra, det er jo bare å ta seg god nok tid mellom postene. Det gjorde jeg på Lørdag, og det skal jeg gjøre på mitt neste løp også!

Vis kommentarer (0)
 
Unionsmatchen Stafett (10.06.2012)