Natt NM (31.03.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Frikstad
Arrangør: KOK
Distanse: 11.87 km
Tid: 85:36
Startet bak, men jobbet meg sakte men sikkert oppover i feltet og stemplet først på 1post.
Løp dårlig til 3post, og når jeg måtte på Audun der, skjønte jeg av gaflingen at jeg nok lå litt på etterskudd. Fullfører gaflingen greit, men Audun klarer likevel å rive til seg en liten luke som han forvalter godt.

Ligger stort sett først i en større klynge som jager bak, men havner 2 ganger på etterskudd og frykter for medaljemulighetene. Første gang er rett før passering, der kartet mitt er ødelagt slik at jeg ikke kan lese på venstreveivalget til 14e. Løper da høyre, og taper 15-20 sekunder. Gjennom god løping på de neste strekkene klarer jeg å løpe meg opp igjen. Ok gjennom gaflingen, og ut av 23 har jeg igjen føringen i sølvkampen. Blir for ivrig, og skjener ut til høyre. Må jage på ny, men kommer meg opp igjen til Eirik og Eidsmo når vi løper ut på veien mot nest siste.
Trykker på opp bakken og videre inn i posten, og får den først, med Eirik rett bak. Mot siste finner Eirik en bedre trase, og er før meg ut på veien, og jeg er sjanseløs på å hente han inn igjen. Kontrollerer inn til bronse.

Et litt rotete løp, der jeg flere ganger holdt på å løpe meg ut av medaljene, men får med meg en bronse, og må være fornøyd med det! :)
Vis kommentarer (0)
 
Natt NM (31.03.2017) Natt NM (31.03.2017)