10mila E6 (30.04.2017)
Kategori: Konkurranse
Land: Sverige
Distanse: 7.54 km
Tid: 44:28
På tross av en litt uheldig långa natten, der vi akkurat misset toget og tapte en del tid, var vi innstilte på å fortsette å kjempe. Var ganske overbevist om at hvis jeg og Eirik på 5 og 6e løp gode tekniske løp, ville vi ha muligheten til å ta inn tid på teten, og ikke minst passere mange lag.

Eirik løp bra, holdt avstanden til teten og tok 11 plasseringer.
Åpnet ganske hardt, men passet på å få med meg detaljer på veien og var stø på kursen. Plukket de første postene mine greit, og fant en bra balanse mellom å løpe hardt og orientere sikkert. Merket underveis at jeg passerte en del lag, og følte meg sikker på at jeg løp ganske fort.
Bare 2 steder gikk jeg på mindre tidstap: Kom for langt til høyre tll 7e, sto stille litt før jeg skjønte tegningen. 15 sekund tapt. Var usikker på om jeg var for høyt eller for lavt til 9e, og surret rundt en liten stund. 15-20 sekunder bom. Resten gikk fint.
Møtte på Turun og løp med han fra 11 og inn. Tok litt forskjellige traseer (jeg løp generelt mer rett på en det han gjorde), men møttes inn i postene igjen. Ble et tøft spurtoppgjør, men presset meg foran og kunne veksle inn som nr.10.

En bra gjennomført etappe, godt fornøyd. Tok inn 2 minutter på teten og hadde beste etappetid.
Spesielt fornøyd med prestasjon mtp utgangsposisjonen, måtte gjøre jobben selv. På 5 og 6- etappe løp vi oss opp 20 plasser og var inne i kampen om topp 10 igjen.
Resten av laget løper solid og Magne løper oss inn til 9.plass. Ikke helt det vi hadde håpet på, men jeg synes vi reiser oss bra etter en litt tøff første halvdel. Topp 10 kommer ikke av seg selv. På Jukola satser vi på revansj!
Vis kommentarer (0)
 
10mila E6 (30.04.2017) 10mila E6 (30.04.2017)