Hovedløpet Langdistanse 2012 (05.08.2012)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Austlid
Arrangør: Lillehammer OK
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 6.13 km
Tid: 37:23
Jeg var overraskende rolig de siste minuttene før årets viktigste løp. Jeg visste hva jeg skulle gjøre, jeg hadde gjort det mange ganger før. Det holder å gjøre et normalt bra løp, ikke noe ekstra. Jeg gledet meg til å løpe!

Mot første post tok jeg det pent, og var ekstremt nøyaktig med kompasset. Spesielt dette med kompasset fortsatte jeg med hele veien. Førsteposten var ganske enkel, men jeg pustet likevel lettet ut når jeg så flagget.

Til andre post skrudde jeg opp farten og leste på detaljene. Følte jeg hadde full kontroll, og traff posten fint. Strekkseier med 10 sek, viser at dette var et veldig godt gjennomført strekk!

Traff også 3,4 og 5 uten store problemer.

Etter 5post ble orienteringen enklere, og farten kunne skrus opp ytterligere! Har ingenting å utsette på 6, 7 eller langstrekket.

Løper bevisst sikkert over kollen mot den litt krevende 9posten.

Løper også sikkert mot 10ende, utnytter stien så lenge jeg kan.

Når jeg passerer stadion forstår jeg at jeg holder på å løpe veldig bra. Blir nervøs, og rett og slett redd for å bomme. Dette preger sisterunden min.

Til 14 har jeg full kontroll inn i posten men leser ikke postbeskrivelsen, og leter i pytten istedenfor ved enden av grøntfeltet. Får panikk når jeg ikke finner posten, jeg var jo på riktig sted!! Før jeg forstår feilen og finner posten går det 50 sek. Det føltes MYE lenger.

Klarer å fullføre resten bra, hadde bare 20 sek pga et dårlig veivalg til 16post.
Når jeg kommer i mål var jeg først skuffet over den klønete bommen på sisterunden, men jeg forstod kjapt at jeg hadde løpt et veldig bra løp!
At det skulle vise seg å holde helt inn var fantastisk gøy! Det er stort med et hovedløpsgull, og enda større med 2! Det var også viktig å vise at jeg igjen klarte å presterte når det gjaldt som mest. Det lover godt for neste år...

En perfekt avslutning på en fin helg!
Vis kommentarer (0)
 
Hovedløpet Langdistanse 2012 (05.08.2012)