Høiås Night Cup #1 (09.11.2012)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Hiås
Arrangør: HaldenSK
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 5.78 km
Tid: 47:07
Glemte å bruke kompasset igjen i dag.. fort gjort.
- Løper bra til første, fokuserer på kompassbruk og finner posten greit.

- Blir litt satt ut av langstrekket til 2post, leter veldig etter et rundtveivalg, finner ingenting og drar rett på. På langstrekk som dette kan man slippe konsentrasjonen under ganske lange perioder. utfordringen er da å komme inn igjen i finorienteringen når du nærmer deg posten. Dette klarte jeg ikke.. Har kontroll fram til stien, men en elendig kurs derfra gjorde at jeg endte opp på feil rygg, og gjør en parallellfeil! Kommer opp for høyt, og skjønner at noe er feil, men det går likevel lang tid før jeg finner flagget. Ca 3min tapt.

- Har en god periode igjen fra 3-6post.
- Etter passering går mye galt.. Raser nedover mot det som på kartet ser ut som en enkel 9post. Klarer på en eller annen måte å løpe forbi, selv om det på kartet ser ut som om jeg løper rett "gjennom" posten. Kanskje litt dårlig kart, kanskje litt dårlig postplassering, men mest sannsynlig bare veldig dårlig av meg! ca 50 sek tapt.

- Ny katastrofekurs til 11post. kommer for langt til høyre, men tror jeg er for langt til venstre. Kommer dermed naturligvis helt feil. Er heldig og dumper borti steinen. leser meg inn der. Veldig usikker også derfra og inn.
Ren flaks at jeg slipper unna med 1.20 bom.
- Halvhjertet innspurt mot mål. Finner ut at jeg er slått med et minutt av pappa, enda en nedtur.. ;)

Mye å lære av dette løpet. I nattorienteringen er kompasset om mulig enda viktigere! Med en gang du glemmer deg bort kommer man skjeivt, og da er det tøft å lese seg inn. Halvgreit løp, 4-5 min tidstap.
Som vanlig gøy å løpe natt-o! :)
Vis kommentarer (0)
 
Høiås Night Cup #1 (09.11.2012)