Hvordan bli en bedre Sprinter (02.01.2013)
Kategori: Trening
Kart/område: Rødsfjellet
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 5.02 km
Tid: 26:08
Årets første sprint endte med Dsq! Streken til 6 og 7 post gikk i omtrent samme retning, og jeg overså rett og slett 6 posten. Jaja, betydde ikke så mye, treningen er den samme.
Så til noe mer interessant, hvordan bli en bedre sprinter? For akkurat nå er det ikke bra nok. Bommer 20 sek til 5post (hadde riktignok sett posten om det hadde vært skjermer ute). Har store problemer med å velge veivalg til 7post. Deretter har jeg faktisk en god periode fra 7-11.
Postene 12-14 går derimot derimot fryktelig dårlig. Urytmisk, må stoppe flere ganger og gjør i tillegg et dårlig veivalg. Taper mye tid der.
Mulig høyre er raskere til 15post.
Perioden 18-26 Gjør jeg ingen store veivalgsfeil, men jeg har heller ikke den beste flyten. Er mye usikker, og må til og med stoppe helt opp noen ganger.
Bra veivalg til 27post!
I skogen går det bedre, men også her går det litt for fort av og til, for eks. til 30.post der jeg overser stien og kommer på nedsiden av skrentrekken.

Alt i alt er det litt for mye småfeil og nøling. Jeg må bli bedre sprint-teknisk om jeg skal kunne hevde meg i krevende sprintløyper.
Får spesielt store problemer i krevende bystrøk.
Litt terping på sprint framover så skal det nok bli bra!
Super økt!

Vis kommentarer (4)
 
Hvordan bli en bedre Sprinter (02.01.2013)