PanVåren Langdistanse (03.03.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Äspet
Arrangør: Pan Kristianstad
Land: Sverige
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 6.69 km
Tid: 34:39
Syntes 1post ser lur ut, er litt forsiktig der. Etter første setter jeg opp farten.
Velger feil veivalg til 3post, så ikke stien som gikk mellom husene på høyreveivalget. Taper nok 20-25 sek.
Til 6post har jeg planlagt å løpe høyre mellom de to forbudte hageområdene, men jeg ser fra veien at det er tapetsert med merkebånd i terrenget. Vet ikke hva det var, men jeg tolket det som at det var forbudt selv om det er lovlig på kartet. Ender med at jeg løper en ekstra sving rundt alle husene. Dette taper jeg litt tid på. Klarer heller ikke å rette opp kursen, og treffer aldri husene ved stranden som planlagt. Når jeg passerer den store stien før posten, stopper jeg i gropen et øyeblikk, før jeg skjønner hvor jeg har havnet. Har nok tapt et 1min tilsammen på dette strekket.
Litt usikker på veivalget til 11post, tror det kunne vært raskere å løpe svakt høyre, og løpe flatt hele veien.
Til 12 runder jeg det som ser ut som en stor høyde, men jeg blir nok litt lurt av 2 m ekvidistanse. Bakken er i virkeligheten relativt kjapp å passere, og mitt rundveivalg blir litt langt. Taper 25-30sek.
Ellers var det bra.

Bedre fornøyd med løpet i dag! Det er litt smårusk flere steder som til sammen gir rundt 2min tidstap, men jeg orienterer på en helt annen måte. Er mer trygg og kan løpe fortere med god kontroll, selv om det fortsatt ikke er på langt nær den samme tryggheten som i nordisk terreng.
En morsom og helg, jeg har lært mye om kontinentalt terreng.
Vis kommentarer (0)
 
PanVåren Langdistanse (03.03.2013)