10mila Ungdomskavlen (04.05.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gällöfsta, Upplands Bro
Disiplin: Stafett
Etappe: Last leg
Laget løp strålende, og Peter sendte meg ut på en 2.plass, 3.40 bak Emblem.
Hørte at det kom mange lag rett bak meg, og var forberedt på å møte løpere i skogen. Åpner i et bra tempo, men taper nok litt på veivalget til 1 post, og ser Helsingin Suunnistajat løpe ut av posten når jeg kommer inn. Velger rundt til 3 post, mens finnen løper en mellomvariant. Vi kommer sammen på stien. Inn mot tredje treffer vi også Emblem.
Vi løper mer eller mindre sammen til 4post, jeg og finnen veksler på teten, mens Emblem begynner å slippe litt på stien. Jeg går rett i posten, mens min duellant bommet noe, og jeg får en luke. Dårlig kompassløping ut mot veien på 6 strekket gjør imidlertid at vi kommer sammen igjen. Er først på 6post. Til 7ende velger vi forskjellige traseer, og jeg henger på noen 3.etp løpere og havner nede ved sperringen. Fy.
På 7, som er Tv-post var jeg 10 sek bak.
Løper på på stien for å løpe han inn, og leser ikke kartet særlig nøyaktig.
Føler meg sikker på at posten skal ligge i skrålien og legger meg i lien. Finner ingen post, og får panikk. Løper rundt og leter med hodet under armen, og ser verken posten eller andre løpere. Når jeg endelig treffer har det gått 2.40 min.
Kan løpe inn til en 5.plass 2.52 bak vinnerne fra Finland.
Fryktelig skuffet over avslutningen min, gjorde alt feil i den situasjonen der. Surt at 3 lag rakk å passere.
Samtidig er 5.plass en bra plassering, selv om det i dette tilfellet kunne blitt så mye bedre..
Der var suveren laginnsats, men jeg klarte rett og slett ikke å fullføre. Får lære av dette, og forhåpentligvis prestere bedre neste gang!

Link til GPS: http://www.tulospalvelu.fi/gps/2013TmilaU4/
Vis kommentarer (0)
 
10mila Ungdomskavlen (04.05.2013)