Min siste hovedløpsstart. Selv etter en godkjent sprint, var jeg fokusert og "revansjesugen". Langdistanse er min distanse.

Fant ikke noe godt veivalg til 1e, og velger å runde begge kollene i en S-.
Spikrer førstepost, og tar en bra ledelse allerede her.
Slurver imidlertid inn i 2e, og taper 20-25 sek.
Langstrekket til 4post er uten store veivalgsforskjeller, men det var stirikt, og jeg ble løpende å dobbeltsjekke hele veien og klarte ikke å holde den høyeste farten. På dette strekket taper jeg 16 sek til Audun som antakeligvis har klart å forenkle på en bedre måte.
Etter noe nøling velger jeg rundt til 5e. Audun løper rett på, det skiller 4 sek.
Bommer over 20 sek til 9e, og taper tid på veivalget til 10e.
Resten fram til passering gikk fint.
Fikk høre at jeg ledet, en positiv beskjed, men ikke hvor stor differansen var. 12 sek var differansen.
Etter passering kom jeg inn i en defensiv og passiv tankegang. Jeg skulle forsvare ledelsen, som i virkeligheten bare var noen små sekunder. Istedenfor å gi det siste, løp jeg pysete både fysisk og teknisk og gjorde også små feil. Rett og slett en dårlig sisterunde.
Siste post jeg ledet løpet på var 17. Etter det løp jeg rett og slett for dårlig, og hadde ikke sjangs..

Mitt andre sølv på 2 dager var på mange måter en skuffelse. Ikke fordi prestasjonen alt i alt var dårlig, men fordi jeg gikk på en klar taktisk bommert på slutten. Jeg løp for seier, men er likevel glad for sølv. Det skal også sies at Audun løp en sterk sisterunde, og at seieren var fullt fortjent.
Min siste hovedløpsstart var tross alt veldig bra gjennomført og jeg gjorde mitt beste løp i vestfoldterreng noengang!
Fasiten på 3 år ble 5 HL-medaljer på 6 forsøk, og det tar jeg selvfølgelig med meg selv om det ikke rakk til gull i dag.