HDC #1 (30.11.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Lindtjern
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 6.01 km
Tid: 38:27
Årets første Day cup.
1: Er litt forsiktig, men treffer som jeg vil.
2: Opp på kollen og ned i søkket. Grei post.
3: Brukte kompasset aktivt, og forsøkte å ligge nær streken. Et godt gjennomført strekk.
4: Rundet myren på høyresiden. Burde muligens bare ha kjørt rett på.
5-7: God kontroll, litt nølende inn i 6e.
8: Valgte en venstreving for å unngå myr og spare høyde. Ble litt usikker på hvor jeg var når jeg passerte slepet, men leste meg inn og traff posten fint.
9-10: Ingen store problemer. På 10e var det feil kode, så jeg stusset litt på det før jeg stemplet og løp videre.
11: Ble feig og forsøkte å runde i begynnelsen av strekket. Burde løpt rett over.
12-16: Orienterer sikkert, redd for å ødelegge løpet.. Det går fint.

Fornøyd med løpet, orienterte som jeg skulle. Føler meg bra i rute til juniortiden nå!
Skjul kommentarer (2)
Knut Wiig Mathisen : Virkelig imponerende orientering - og løping. Ble "informert" av din nestennabo Morten Dalby at du kom til å bli en god o-løper for 4,5 år siden, ser her ut som om han kan blitt sannspådd allerede om 1,5 år. Lurer litt på hvordan du tenker enkelte steder: S1: Flat kolle halvveis og overside av skrent som angrepspunkt? Kunne evt løpt enda mer rett mot skrenten? S3: Langs myra for å gjøre orienteringen enkel? Kunne evt løpt på ryggen litt lenger til høyre?
S4-8 Optimale traseer, nydelig løping! S9: Hadde du sett deg ut skrenten litt til venstre under postringen som sjekkpunkt, selv om åpenbart valgte å løpe dønn rett-på? S11: Enig i at rett-på er riktig, fint å ta posten fra den flate kollen. S12: Burde kanskje gått opp kanten til høyre for stupet? S14: Hadde du sett deg ut de tre små en-streks-kollene som sjekkpunkter på forhånd? Var dette dagens vanskeligste post, og hadde du erkjent dette på forhånd?
Håkon Raadal Bjørlo : Takk for hyggelig kommentar!
1: Ønsket å få en god start på løpet, og ville ha kontroll på alle dragene og skrentene inn mot posten. Kunne uten problemer ha løpt mer rett på første halvdel av strekket.
3: Forsøkte å ligge nær streken. Fant en trasee i myrkanten der jeg anså løpbarheten som god. Tror ikke det hadde vært mye raskere å løpe på ryggen.
9: Sikten var god i området, og jeg kunne bruke både skrenten og søkket som holdepunkter underveis.
12: Burde helt klart ha løpt rett opp til høyre for stupet. Ble løpende på tvers lang myren og se etter et bedre sted å krysse, men det viste seg å være like bratt der jeg løp opp.
14: Så tidlig at dette kunne være et krevende strekk, og var klar på at jeg måtte være nøyaktig. Løp som du sier "fra kolle til kolle". Ca midtveis på strekket oppdaget jeg imidlertid at den grå kollen i ringkanten var veldig åpen og tydelig. Jeg bruke den til å forenkle strekket, og posten ble lett.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
HDC #1 (30.11.2013) HDC #1 (30.11.2013)