VM 2016 samling 4.økt (28.08.2014)
Kategori: Trening
Kart/område: Lommeland
Arrangør: WOC 2016
Land: Sverige
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 12.96 km
Tid: 68:18
Gj.sn. HR: 164
Maksimum HR: 173
Jobber fortsatt med å få til åpningen, og syns jeg får det til bra. Klarte å komme bra inn i løpet med en gang.
Traff stort sett bra i forhold til veivalg og trasevalg, og klarte stort sett å gjennomføre de bra. Taper litt i forhold til Carl på løpe rett på første del av 2.strekket, men trodde jeg kunne komme gjennom mellom hagene ned mot veien. Hadde nok løpt rundt hvis jeg kunne valgt en gang til.
Hadde en dårlig periode mellom 3 og 5 post. Løper bra på begge strekkene, men klarer ikke å roe ned og være nøyaktig nok inn i posten. Da går det 30sek begge gangene.
Er også litt sløv på strekket til siste post. Har ikke helt kontroll, sklir litt ut og må da hoppe ned et stup og krysse et grøntfelt. I tillegg må jeg stoppe for å lese meg inn når jeg kommer på nedsiden av stuprekka, så totalt taper jeg 20-30sek.
Mye bra, men blir bare greit totalt når jeg gjør såpass mye feil. 1.30min er for mye.
Skjul kommentarer (2)
kjetil: Bra løpt, Magne!
I tillegg til dine kommentarer om veivalget til 3 post, så tipper jeg kanskje du taper opp mot minuttet (!?) på å slippe deg ned i dalen på vei til post 5. Her lønner deg seg nok (tror jeg) å løpe rett nordover (langs meridianen) og benytte stien siste del av strekket.
Videre vil jeg også tro at du ville løpt noen sekunder raskere på vei til 6.post om du hadde løpt stien til høyre i starten, og løpt på oversiden av skrentrekka. Du må ta litt høyde, men det er så raskt å løpe oppe på "flåfjellet" at jeg tror det allikevel er lønnsomt.
Magne: Ja, er enig i at jeg burde ha løpt høyre til 5.post. I forhold til Bjørn taper jeg rundt 15.sek.
Til 6.post ser jeg poenget ditt, men siden det er så greit å komme forbi skrentrekka tror jeg rett på er raskest. Ser også sånn ut når jeg sammenligner med de andre gutta.
Men generelt er det vel det som går igjen, at man burde ha løpt mer rundt enn man trodde.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
VM 2016 samling 4.økt (28.08.2014) VM 2016 samling 4.økt (28.08.2014)