KM-stafett 2.etp (30.08.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Årvollåsen
Arrangør: Lillomarka OL
Land: Norge
Distanse: 4.47 km
Tid: 29:25
Fokus var å løpe et godt teknisk stafettløp. Håkon gjør jobben og sender meg ut i tet, rett foran NTNUI med Thomas på 2. etappe.

Blir forvirret av alle stiene på vei til 1.post så gjennomfører ikke optimalt. Stempler noen sekunder bak Thomas her.

Ligger mest å kontrollerer bak en rask Thomas til 2 og 3.post før jeg nøler litt inn i 3.post, men stempler først fordi han får en liten miss.

Til 4 løper jeg inn på feil sti, møter plutselig en fjellvegg, og tar 10-15 sek med fjellklatring før jeg møter Thomas på stien igjen. Han pusher hardt, men jeg velger å løpe litt lenger på den siste store stien og får en liten luke da han bommer nede i lia.

5.post er dagens dårligste gjennomføring. Løper for mye venstre/rett på (Stockholm syndrome?) istedenfor å runde rundt høyre. Thomas er ikapp og stempler rett foran.

Til 6.post tar jeg en bedre trasé og er først.

Ofrer liv og helse ned mot 7.post, og det går nesten ille ned stupet, men slipper med skrekken takket være et tre som stod rett plassert til rett tid. Amen.

8-11.post løper jeg sammen med Thomas uten store problemer.

Til 12.post er han sterkere, og når det i tillegg kommer et par andre løpere (fra andre klasser) mellom oss opp bakken til 12 så får han en liten luke. Han er noen sekunder foran i mål.

Ikke en toppen dag fysisk, ei heller teknisk, men gjennomfører et greit løp.Vis kommentarer (0)
 
KM-stafett 2.etp (30.08.2015) KM-stafett 2.etp (30.08.2015)