Høiås Hogstfelt Night Cup (30.11.2015)
Kategori: Trening
Kart/område: Strupe
Arrangør: Halden SK
Land: Norge
Distanse: 9.69 km
Tid: 67:58
Night cup, fellesstart, stjerneklar himmel. Gode forutsetninger for en fin kveld i skogen.

Åpner offensivt og får #1 greit. Kommer sammen med alle andre fra den andre gaflingen inn i #2. Blir litt hett og en liten tittelkamp mellom et par løpere pga EN hengende stemplingsenhet utarter seg. Ingen KO heldigvis, så alle kan løpe videre.

#3 går greit.
#4 litt mer usikkert, merker at jeg har en boble i kompasset så blir med en gang litt defensiv. Finner den uten store problemer.
På #5 får jeg dagen første bom. Veldig mye undervegetasjon inn mot posten så tror jeg er lenger venstre enn det jeg er. Ser andre løpere løpe på vei mot #6, men er ikke langt bak.
#6 og #7 ingen problemer.

Langstrekket til #8 er jeg fornøyd med, bortsett fra siste meterne hvor jeg gambler litt mye.
#9, np. Tar igjen et par løpere. Usikker på hvor langt det er frem.
På vei til #10 kommer dagens første hammer når Jarkko spretter forbi meg i hogstfeltet (hele området fra kraftledningen, nesten inn til 10).

Ligger i hans rygg til #11 og #12. Han trykker på bra, og det skulle aldri falle meg inn at han kommer til å bomme, så blir der. Det er komfy og tryggt. Men neida...big fail til #12.
Trykker på bra mot #13 og #14, men er hele tiden litt usikker pga kompasset.

Får dagens andre hammer på vei mot #15. Tror teten er lenger frem en det den faktisk er (tracking: https://events.loggator.com/2015hdnc3l), og i tillegg kommer den lettbeinte blonde finnen på et høyreveivalg som er klart bedre enn mitt krabbe-gjennom-hogstfelt-veivalg. Det nye hogstfeltet har visst ikke blitt lagt til på kartet siden jeg var her for 10 min siden.

Bortsett fra en 15 sek på #18 går det greit herifra og inn.

Mye bra idag. Piggere enn jeg trodde på forhånd, og hadde et par steder der jeg følte jeg kunne trykke litt fysisk. Får derimot slite mot slutten.
Et par innganger er ikke godkjent, men alt i alt en positiv opplevelse.
Vis kommentarer (0)
 
Høiås Hogstfelt Night Cup (30.11.2015) Høiås Hogstfelt Night Cup (30.11.2015)