Tiomila damkaveln (09.05.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skepptuna
Land: Sverige
Etappe: 3
Distanse: 7.73 km
Tid: 53:27
Gj.sn. HR: 187
Maksimum HR: 195
Det tekniske målet for løpet var å forbløffende nok.... (trommevirvel)

være nøye med kursen hele veien! Fremfor alt stole på den når jeg begynner å nøle, og sikte langt opp og fram.
Allerede ut av startpost var jeg flink til dette, og jeg fikk en god start til 1e. Siktet slik jeg skulle og finleste inn i posten. Lå på forskudd og hadde den åpne kolla som siste sikre. Veldig bra.
God kurs også til 2e, men glemte å lese på inngang og siste sikre før jeg nærmet meg posten, og skled ut på kurs. Trodde jeg så kolla med steinen rett før, men må ha lest feil av alle småkollene. Senket tempo og skimta steinen ved posten. Kunne bestemt meg for å ligge ovenfor det flate partiet på forhånd, og være mer nøye med kursen.
Også litt vinglete retning til 3e og 5e, men var litt vanskelig å finne fine traseer flere steder.
Mye bra fram til 10e. Bra kurs, siktet langt fram, kult å løpe. Lå derimot på etterskudd på langstrekket, og fikk ingen god utgang av posten. Mistet øredobben og vurderte et sekund å ofre litt tid, men av erfaring og hensyn til laget fikk jeg samlet meg. La en forenkla plan om å runde den store skrenten og til venstre for den store kolla. Ideelt sett burde jeg bare løpt på retning ut av posten, og ligget kun litt til høyre for streken. Følte meg rask på resten av det langstrekket her, og er veldig fornøyd med kompassbruken. God følelse! Tvilte litt mer på kursen inn mot siste sikre(steinen) og inne i posten, dette må jeg jobbe med.
Uansett var det bare skikkelig gøy å løpe i skogen, og det kunne ikke noen småfeil ødelegge.
Skjul kommentarer (2)
Helen Palmer : Mye bra her Nina!
Fan nr 1 : Så fantastisk bra løpt!! Virkelig et ekstraordinært O-talent vi har her :)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Tiomila damkaveln (09.05.2015) Tiomila damkaveln (09.05.2015)