HDNC 9 - Furumokasene (20.03.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Furumokasene/Halden
Arrangør: Halden SK
Land: Norway
Disiplin: Natt
Distanse: 11.42 km
Tid: 98:40
Gj.sn. HR: 123
Maksimum HR: 142
Utstyr: Str8, Swenor F1 v2

Planen er å ikke kjøre på maks fra start slik jeg alltid gjør, for å se om det går bedre da.

1: Finner ingen god plan. Springer rett på. Stoler ikke på at jeg har god retning i og med at jeg må svinge unna mye buskass underveis. Blir mye gåing underveis, da jeg sliter med å lese kartet og skjønne hvor jeg er hen. Det begynner å skråne nedover og kommer til en stein. Prøver å lese meg inn, men forstår ikk helt hvor jeg er. Ser heldigvis en skjerm til venstre i lia.
En opplagt enkel plan på dette strekket er å springe et venstreveivalg mot masta rett ved myra ca halvveis på strekket. For så å springe mot den store steinen og ta posten derfra. Har problemer med å skjønne at jeg ikke gikk for. Tror problemet kanskje var at jeg ikke var på i det hele tatt, men temmelig avslått.
2: Tar posten på å holde høyden i lia etter å ha vært innom det lille åpne gule området. Springer veldig sakte her, motivasjon på bånn etter første strekket.
3: Springer på kurs og er trygg på at retningen er god i og med at det ikke er så mye buskass i veien som gjør at jeg kan springe rett.
4: Går bra helt til rett før kontrollsirkelen. Her burde jeg ha tenkt meg til hvor posten var.
5: Holder ikke helt kursen gjennom tynningsfeltet.
6: Bra.
7: Greier ikke holde riktig kurs. Får nesten sjokk når jeg kommer til linja og ser hvor langt til høyre jeg er for streken. Stor unødvendig sving i det grønne området før jeg springer til kontrollen. Skyldes at jeg tror jeg følger myra opp til posten, men det er ikke myra opp til posten, desverre.
8: Har full kontroll tror jeg og springer inn mot skrent til venstre. Tar feil av høydeformasjon.
9: Burde løpt mer rett på posten fra halvveis på strekket.
10: Greier ikke å huske hvorfor jeg justerer til høyre før midtveis på strekket. Forstår det senere på strekket og justerer tilbake igjen.
11: Bra.
12: Bra.
13: Bra.
14: Mister kontakt flere ganger, men stoler på at retningen ikke er så alt for feil og planlegger å benytte bekken til innlesning før posten.
15: Full kontroll helt til jeg greier å springe med dårlig retning fra angrepspunketet rett etter veipassering. Utrolig!
16: Bra.
Mål: Dårlig retning.

Mye å hente på å bli bedre med kompasset. Må drille eller et eller annet. Sliter med å komme inn i løpet i starten. Burde ha sett det enkle venstreveivalget.
Vis kommentarer (0)
 
HDNC 9 - Furumokasene (20.03.2019)