Day Cyp Tjärnö (2019-02-16)
Categoria: Konkurranse
Distanza: 11.95 km
Tempo: 76:51
Ikkje mykje å skryte av. Hadde kort runde først, deretter den lengste varianten. Slet med å komme inn på kartet i starten, men klarte etterhvert å opparbeide meg en flyt tross mye nøling og småbommer. Tror jeg tapte en del på å løpe helt rundt til runding derimot.
På 2. runden starta jeg greit nok men gjør mye småfeil og får litt svinger. Treffer nok ikke så godt på små passasjer og lignende. Forsøkte meg på helt rundt på langstrekket til 6. post på langrunden. Tror dette er et godt alternativ, men dummer meg litt ut når jeg kommer inn i skogen igjen. Merker at hodet begynner å bli litt slitent, og begynner å gjøre småfeil på de neste postene. På 8. post merker jeg at jeg må skjerpe meg på langstrekket tilbake, men klarer ikke å gjøre det helt. Treffer greit nok, men plutselig dreier jeg mot høyre og driter meg skikkelig ut, uten at jeg skjønner hvordan jeg klarte det.

Har noen gode perioder, men en del dårlige. Følte at det var vanskelig uti der. Morsom løype, og egentlig ganske god form, men klarer ikke å skjerpe meg når jeg merker at jeg begynner å miste kontakt. Mister fokus for fort.
Visualizza commenti (0)
 
Day Cyp Tjärnö (2019-02-16) Day Cyp Tjärnö (2019-02-16)