Tiosamling #3 testløp (2019-03-30)
Típus: Konkurranse
Táv: 10.24 km
Idő: 63:23
Átlag pulzus: 168
Maximális pulzus: 178
Spent på å løpe, kjente på konkurransefølelsen og var helt klart til stede.
Jævli hets til 1 og 2, og ut mot 3. Fikk ingen god følelse og løp bare på kompass. Bomma jo ikke men tapte mye tid på å være usikker og nøle. Klarte derimot å få litt god feeling da jeg traff finere og finere mot 3. Restarta litt på 3. post og løp godt mot 4, selv om jeg kanskje kunne løpt litt bedre ut av posten.
Var veldig usikker på hva jeg skulle gjøre til 5, så tok en stopp på 4. post og planla godt. Gjennomførte greit nok men satt meg mer fast i grønten enn jeg burde. Var ganske usikker inn i posten pga litt feil vegetasjonsgrense muligens.
Greit til 6, løp forsiktig for å ikke bomme, liten sving men traff fint.
Til 7 ville jeg sikre rundt, men det var helt ræva å løpe nede i lia. Tapte mye til de som løp rett på. I tillegg dro jeg opp for tidlig.
Ut av 7 satt jeg meg godt fast.
Inn mot 8 var det fryktelig vanskelig å tyde kartet, men stolte på retning og det jeg hadde truffet tidligere. Traff derimot ikke riktig inn i posten, og det går nok fort tid her da jeg surra inne i ringen.
Litt stress ut av posten og planla ikke 9 godt nok. Lå ikke på forskudd underveis på strekket. GPS-sporet ser ikke så ille ut, men kunne ha løpt mye fortere om jeg hadde planlagt bedre, og i det hele tatt gjennomført et annet veivalg. Liten bom inn i post også.
Nølte inn i 10. Alle snakka om at de så posten fra så langt unna, jeg gjorde ikke det.
Ble tatt igjen av Fredrik her. Vi tok ulikt mot 11 (han høyre for myra), og han kom før meg inn i posten. Løp bak til og med 13 og bare kontrollerte. Til 14. tok jeg av senere enn Fredrik av stien opp mot åsen, og tjente på det. Pusha bra og lå foran de siste postene, og gjør ikke andre feil annet enn litt dårlige trasevalg. Forsøkte å løpe litt ifra, men Fredrik er sterk.
Ganske skuffet over eget løp. Får aldri en helt god flyt eller feeling, og teknisk løper jeg bare halvveis hele veien. Pusher bra og kroppen kjentes fin, men blir satt mye tilbake at jeg hele tiden var altfor usikker. Tydelig forskjell på kvaliteten av løpet mitt før og etter jeg ble tatt igjen av Fredrik. Det hjalp en del og fikk til en god avslutning. Noe over 6min bak Magne til slutt.
Hozzászólások mutatása (0)
 
Tiosamling #3 testløp (2019-03-30) Tiosamling #3 testløp (2019-03-30)